Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Verstopping Leiden

Riool ontstoppen? Uw riolering verstopt?
Directe hulp bij verstoppingen bel de gratis kluslijn: 0800-1850.

verstopping LeidenSnelle 24 uursservice
Onze riolering spoedservice staat altijd, dag en nacht, 7 dagen per week voor u klaar. Zelfs in het weekend en tijdens feestdagen! Wij streven er naar om zo snel mogelijk een ontstoppingsspecialist of loodgieter naar u toe te sturen. Wanneer u in regio Leiden woont, dan regelen wij dit graag.

Riool verstopt
Een aankomende verstopping is te herkennen aan borrelende geluiden. Dit komt doordat het riool al gedeeltelijk dichtgeslibd wordt en bij het lozen van afvalwater lucht verplaatst, waardoor je borrelende geluiden hoort. Dit gaat ook vaak samen met stank. Is uw riool niet verstopt, maar hoort u tóch bubbels, dan is er iets met de ontluchting niet in orde. Ook als alle rioolaansluitingen in uw huis een stankslot hebben en uw riool tóch stinkt, is er sprake van een ontluchtingsprobleem. Schakel bij dit soort klachten altijd een deskundige in. Bel direct ons gratis kluslijn 0800-1850 en uw rioolontstopper in Leiden komt bij u thuis.

Verstopping LeidenTips tegen verstopping!
Een verstopping van uw afvoer of uw toilet is erg vervelend. Vooral omdat het vaak gebeurt op een moment dat het echt niet uitkomt. Vanzelfsprekend lossen onze rioolontstopper uw verstopping met liefde op, maar u kunt ook zelf een aantal zaken doen om te voorkomen dat u ons nodig heeft. Want voorkomen is altijd beter (en prettiger) dan genezen!

Keuken verstoppingen tip
Gebruik een zeefje in het afvoerputje van uw spoelbak.
Giet vet of jus niet in uw gootsteen.
Gebruik nooit een vloeibare ontstopper.
Maak vette pannen en borden eerst schoon met een stuk keukenrol voordat u ze afwast.

Toilet verstopping tip
Gebruik uw toilet niet als afvalbak en gooi er geen olie, vet, etensresten, verfresten of andere soorten afval in.
Uw toilet is alleen bedoeld voor urine, ontlasting en gewoon wc papier.
Spoel geen tampons, maandverband of inlegkruisjes door het toilet.
Hangt er een toiletverfrisser in uw wc-pot? Pas dan op als u de wc borstel gebruikt of de wc schoonmaakt. Als de verfrisser per ongeluk losschiet en wordt doorgespoeld, dan komt het in de zwanenhals van het toilet terecht. Dit leidt bijna altijd tot een forse verstopping.

0800-1850 werkt heel eenvoudig:

  • Je belt gratis 0800-1850
  • Je selecteert de afvoer verstopt
  • Je voert je postcode in
  • Je wordt direct doorverbonden met de ontstoppingsspecialist
  • In no-time hebt je een ontstopper bij je thuis in Leiden

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten ontstoppers zijn geselecteerd op kwaliteit en service.

verstopping Leiden