Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Riolering Rotterdam

Help! Vieze luchtjes …
Direct een rioolontstopper nodig omdat uw toilet niet meer door loopt?
Of is er een afvoer verstopt? Bel onze gratis kluslijn: 0800-1850


riolering RotterdamSnelle 24 uursservice
Onze ontstoppingsspecialisten staan 24/7 voor u klaar als u in de omgeving van Rotterdam woont. Zelfs in het weekend en tijdens feestdagen! Wij streven er naar om zo snel mogelijk een rioolontstopper naar u toe te sturen. Wanneer u in regio Rotterdam woont, dan regelen wij dit graag!

Riolering problemen
Als het hard regent, moet het riool zeer veel water verwerken. De lucht in het riool krijgt dan minder ruimte en moet eruit. Maar u wilt deze vieze lucht uiteraard niet in uw huis hebben! Normaal gesproken verlaat die lucht uw riool via een open rioolpijp die door uw dak naar buiten steekt. Uw eigen riool moet daarbij dan wel luchtdicht zijn en geen gebreken of lekken vertonen. Het is verstandig om in de buurt van de ontluchtingspijp geen dakkapel of dakraam te plaatsen. Want dan hebt u de stank alsnog in uw woning!

Riolering RotterdamVerstopte afvoer
Het kan zijn dat u af en toe problemen hebt met de afvoer van de wastafel in bijvoorbeeld uw badkamer. Terwijl alle andere afvoeren goed functioneren. Het kan helpen om de sifon van deze wastafel open te draaien en goed schoon te maken. Of om de wastafel eens goed door te spoelen met heet water en soda.

Als dit niet helpt, kunt u het beste contact opnemen met ons servicenummer. Onze riooldeskundigen in Rotterdam lossen het probleem graag voor u op. Bel direct met 0800-1850.

Meerdere verstopte afvoeren tegelijk
Als er meerdere afvoeren in uw huis niet goed werken of verstopt zijn, dan heeft u waarschijnlijk een groter probleem. Helemaal als er geen enkele afvoer meer werkt. Of als het water dat u op de eerste verdieping wegspoelt, op de begane grond weer uit een putje of toilet komt. Waarschijnlijk is dan het riool onder uw huis of in uw tuin verstopt. Ook kan het probleem bij het openbare riool liggen.

In beide situaties zult u een rioolontstopper nodig hebben. U kunt 24 uur per dag contact opnemen met onze rioolontstoppers in Rotterdam via nummer, 0800-1850.

0800-1850 werkt heel eenvoudig:

  • Je belt gratis 0800-1850
  • Je selecteert de branche riolering
  • Je voert je postcode in
  • Je wordt direct doorverbonden met de rioleringsbedrijf
  • In no-time hebt je een riool specialst bij je thuis in Rotterdam

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten loodgieters zijn geselecteerd op kwaliteit en service.Ontstoppen van uw Riolering met Spoed

Wanneer u een probleem heeft met uw riolering kunt u ons met spoed bellen op het gratis telefoonnummer 0800-1850. Wij komen langs om uw rioleringsprobleem direct op te lossen!

  • Gootsteen ontstoppen.
  • Riool ontstoppen.
  • WC ontstoppen.
  • Stank verwijderen.

U woont in Rotterdam of omgeving. En u hebt met spoed een rioleringsbedrijf nodig? Neem dan snel contact en bel gratis: 0800-1850! U krijgt direct een vakman aan de telefoon en kunt uw probleem bespreken en indien wenselijk kunt u direct een afspraak maken.

dakdekker Rotterdam

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten rioleringsbedrijven zijn geselecteerd op kwaliteit en service.