Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Glaszetter Rotterdam | Glaspunt

24u Glasservice Bel Gratis 0800-1850

Glaszetters

Glaspunt® is uw specialist op het gebied van glas. Wij leveren en monteren alle mogelijke soorten glas en aanverwante artikelen.

Als u direct een glaszetter in Rotterdam nodig heeft, belt u direct 0800-1850 voor een snelle en goede service. Bij noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse!

Wij geven u graag advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zo wel op het gebied van dubbel glas, brandwerend glas als over een andere specifieke toepassing van glas. Uiteraard volgt na een deskundig advies een snelle en feilloze uitvoering.

Glaspunt® helpt in heel Nederland.

Glaszetter Glaspunt

Ruit stuk

Met 50 locaties en 200 auto's in Nederland proberen wij u altijd zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn en uw kapotte of beschadigde ruit te vervangen of te repareren. Helaas is reparatie niet altijd mogelijk. Wel kunnen wij u goede kwaliteit en service aanbieden.

Onze monteurs staan daarom dag en nacht voor u klaar en kunnen binnen 30 minuten ter plekke zijn. Ook kunnen vaak de geplaatste ruiten opgegeven worden bij de verzekering en zit u dus niet met onverwachte kosten.

Als uw ruit stuk is, laat dan alles in de sponning van het raam of in de deur zitten. Onze monteurs ruimen dit veilig voor u op.

Lek glas

Lekgeslagen dubbelglas kan helaas niet gerepareerd worden, de enige manier om dit op te lossen is door het glas te vervangen. Een geluk bij een ongeluk is dat u nu uw lekke ruit kunt laten vervangen met een flinke besparing van 15% op de montage doordat u heel waarschijnlijk recht heeft op het verlaagde 6% btw-tarief op de montage.

Nog een voordeel is dat vanaf 13 April 2013 onze garantie verhoogd is van 10 naar 15 jaar garantie. Als u de ramen of kozijnen waarin het glas is geplaatst normaal heeft onderhouden krijgt u namelijk kosteloos een nieuwe ruit geleverd en gemonteerd. Het is wel van belang dat u onderhoud heeft gepleegd aan het raam of aan het kozijn. Neemt u contact met ons op waarna wij een expert de situatie laten beoordelen.

Glasservice Rotterdam

Wij van Glaspunt® plaatsen niet zomaar een raam/glas bij u thuis. U mag natuurlijk uw eigen glassoort bepalen, maar wij zijn er natuurlijk ook om u daarover deskundig advies te kunnen bieden. Glas in uw huis is niet zomaar iets, het beschermd u zelf, uw dierbaren en natuurlijk uw bezittingen. Daarom is het van essentieel belang dat het werk zorgvuldig gebeurd en dat wij u naar tevredenheid onse service kunnen bieden.

Is uw glas kapot, beschadigd of zit er een barst in? Twijfel dan niet langer en bel onze glasservice. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar te breiken via het gratis nummer: 0800-1850.Direct een glaszetter in Rotterdam

Voor alle glaszetter werkzaamheden kunt u bellen. Onderstaand een aantal werkzaamheden.

- Herstellen van glasschade
- Vervangen van enkel glas voor dubbelglas
- Inzetten van HR+ glas
- Inzetten van inbraakwerend glas
- Inzetten van brandwerend glas
- Inzetten van Zonwerend
- Advies en installatie
- Herstellen van inbraakschade 

Onze glaszetters geven u graag advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zo wel op het gebied van dubbel glas, brandwerend glas als over een andere specifieke toepassing van glas. Uiteraard volgt na een deskundig advies een snelle en feilloze installatie. Neem contact op via het gratis nummer 0800-1850! De dichtstbijzijnde beschikbare glaszetter komt graag bij u thuis.

glaszetter Rotterdam