Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Glaszetter Eindhoven | Glaspunt

Bel Gratis 0800-1850 

Glaspunt® is de specialist op het gebied van glas. Zij leveren en monteren alle mogelijke soorten glas en soortgelijke artikelen.

Als u direct een glaszetter in Eindhoven nodig heeft, belt u direct 0800-1850 voor een snelle en goede service. Bij noodgevallen zijn we binnen 30 minuten ter plaatse!

Glaszetters

 Wij geven u graag advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zo wel op het gebied van dubbel glas, brandwerend glas als over een andere specifieke toepassing van glas. Uiteraard volgt na een deskundig advies een snelle en feilloze uitvoering.

Glaspunt® helpt in heel Nederland.

24 uur spoedservice

Glaspunt is ieder moment van de dag te bereiken op 0800-1850. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar voor u paraat.
Wij begrijpen dat er soms situaties ontstaan waardoor u meteen een glaszetter nodig bent op locatie. Zo’n moment kiest u niet, maar dat moment overkomt u.
Daarom vinden wij als glaspunt het erg belangrijk dat u meteen geholpen kunt worden als u met een dringend probleem zit. Dus zit u met een dringend probleem in Eindhoven, bel dan snel onze 24 uur spoed service op 0800-1850 en u word meteen doorverbonden met Glaspunt, de glasspecialist.

Glaszetter Glaspunt

Snelle glaslevering

In de meeste gevallen kunnen onze vakmensen uw ruit meteen vervangen, want de meest voorkomende glassoorten hebben wij direct bij ons in de bus staan. Mochten wij uw glas niet mee hebben, dan zorgen wij ervoor dat er een veilige en tijdelijke noodvoorziening word geplaatst. Dubbelglas word bijvoorbeeld in een speciale fabriek gemaakt, hier zit ongeveer een week levertijd op.

Glasservice Eindhoven

Wij van Glaspunt® plaatsen niet zomaar een raam/glas bij u thuis. U mag natuurlijk uw eigen glassoort bepalen, maar wij zijn er natuurlijk ook om u daarover deskundig advies te kunnen bieden. Glas in uw huis is niet zomaar iets, het beschermd u zelf, uw dierbaren en natuurlijk uw bezittingen. Daarom is het van groot belang dat het werk zorgvuldig gebeurd en dat wij u naar tevredenheid onze service kunnen bieden.

Is uw glas kapot, beschadigd of zit er een barst in? Twijfel dan niet langer en bel onze glasservice. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen per jaar te bereiken via het gratis nummer: 0800-1850.Direct een glaszetter in Eindhoven

Voor alle glaszetter werkzaamheden kunt u bellen. Onderstaand een aantal werkzaamheden.

- Herstellen van glasschade
- Vervangen van enkel glas voor dubbelglas
- Inzetten van HR+ glas
- Inzetten van inbraakwerend glas
- Inzetten van brandwerend glas
- Inzetten van Zonwerend
- Advies en installatie
- Herstellen van inbraakschade 

Onze glaszetters geven u graag advies op maat, helemaal toegesneden op uw situatie. Zo wel op het gebied van dubbel glas, brandwerend glas als over een andere specifieke toepassing van glas. Uiteraard volgt na een deskundig advies een snelle en feilloze installatie. Neem contact op via het gratis nummer 0800-1850! De dichtstbijzijnde beschikbare glaszetter komt graag bij u thuis.

glaszetter Eindhoven