Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Elektricien Utrecht | Hoogerbrugge

Bel Gratis 0800-1850

Hoogerbrugge Installatie Techniek is erkend als elektrotechnisch installateur.
Om deze erkenning te krijgen moet voldaan zijn aan een aantal hoge kwaliteitseisen. 
Hoogerbrugge Installatie Techniek Utrecht

Zo moet een erkend installateur beschikken over de juiste kennis en de juiste (meet)gereedschappen. Gediplomeerde zelfstandige elektriciens zijn hierbij onmisbaar. Bovendien worden de installaties, die de een installateur heeft aangelegd, regelmatig gecontroleerd.

24 uur spoedservice

Hoogerbrugge Installatie techniek heeft een uitstekende 24 uur service. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week en 365 dagen jaar bereikbaar, ook in het weekend.

Erkend Elektricien

Over ons

Wij leveren producten en diensten voor onder andere de woning- en utiliteitsbouw. Ons bedrijf denkt mee met de ontwikkeling van de flexibiliteit, de functionaliteit, de energiebesparing en het comfort van (nieuw)bouwprojecten.

Tot onze opdrachtgevers behoren projectontwikkelaars, bouwbedrijven, ondernemers en particulieren. Bent u dus op zoek naar een goede en betrouwbare elektricien in Utrecht, neem dan contact op en bel 0800-1850.

Bel nu met 0800-1850 en we sturen meteen een monteur naar plaats.Direct met spoed Elektricien Utrecht

Wannnneer u elektriciteitsstoring heeft kunt u ons met spoed bellen. In sommige gevallen kunt u het zelf oplossen. Vaak is er dan een stop doorgeslagen of is de aardlekschakelaar omgeslagen. Meestal is de oorzaak een defect apparaat of het gebruik van te veel apparaten tegelijkertijd. U lost dat het probleem op door de doorgeslagen zekering te vervangen en uw aardlekschakelaar terug te zetten. Komt u er zelf niet uit begrijpelijk, want elektriciteit is ingewikkeld, aarzel niet om een vakkundige elektricien in te schakelen. Bel dan gratis 0800-1850.

elektricien Utrecht

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten elektriciens zijn geselecteerd op kwaliteit en service.