Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Dubbel Glas Eindhoven

Dubbel glas laten zetten? Bel dan snel gratis 0800-1850 voor een glaszetter bij u in de omgeving.

dubbel glas EindhovenSoorten dubbel glas
Er zijn verschillende soorten dubbel glas met verschillende isolatiewaarden. U kunt kiezen uit gewoon dubbel glas, HR glas, HR+ glas en HR++ glas. HR staat voor Hoog Rendement. Hoe meer plusjes achter HR, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte uw woning verliest. HR++ glas heeft de sterkst isolerende werking en levert de hoogste energiebesparing op. Onze glaszetters in Eindhoven adviseren u hier graag in. Daarnaast verhoogt dubbel glas het wooncomfort en heeft daarnaast een inbraakwerende werking.

Isolerende dubbele beglazing
Isolerende dubbele beglazing bestaat uit twee bladen blank floatglas. De spouw tussen de glasbladen wordt strak gehouden met een metalen afstandhouder en kan worden gevuld met droge lucht of een edelgas. Met edelgas wordt een hoogrendement in isolatiewaarde bereikt (HR++). Isolatieglas vormt de basis voor een groot aantal multifunctionele beglazingen, zoals: inbraakwerende, zonwerende en geluidwerende beglazingen. Wanneer u belt naar ons gratis nummer wordt u doorverbonden met een glaszetter in Eindhoven voor dubbele beglazing. De vakmannen in ons netwerk zijn geselecteerd op snel en vakkundig zetten van dubbel glas.

Wat bespaart het aan CO2?
HR++-glas bespaart gemiddeld 20 m3 gas per m2 per jaar. Er wordt bij dubbel glas HR++ ongeveer 35,64 kg CO2 minder per jaar uitgestoten dan bij het gebruik van enkel glas. De werkelijke besparing hangt echter af van de locatie van het glas (in verwarmde of onverwarmde ruimtes, op het noorden of zuiden), de grootte van de ramen en de warmtebehoefte van de bewoners. De U-waarde geeft de warmtegeleiding van het glas aan. Hoe lager de U-waarde, hoe beter het glas isoleert en hoe minder warmte verloren gaat.

Dubbel glas kan u veel geld besparen!
Ervan uitgaande dat een gemiddelde woning ongeveer 20 m2 glas heeft, zal het gebruik van HR++-glas ongeveer 400 m3 gas per jaar besparen in vergelijking met enkel glas. Het is dan wel afhankelijk van het stookgedrag en het glasoppervlak. Dit is 200 m3 per jaar meer dan bij gewoon dubbel glas. Bij een gasprijs van 0,67 euro per m3, bespaart HR++-glas € 366,- per jaar in vergelijking met enkel glas.

0800-1850 werkt heel eenvoudig:

  • Je belt gratis 0800-1850
  • Je selecteert de glaszetter
  • Je voert je postcode in
  • Je wordt direct doorverbonden met de glas centrale
  • In no-time hebt je een glasspecialist bij je thuis in Eindhoven

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten glaszetters zijn geselecteerd op kwaliteit en service.dubbel glas Eindhoven