Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!

Dakdekker Utrecht

Bel Gratis 0800-1850

Heeft u lekkage of wilt u een nieuwe dakbedekking laten plaatsen, of is uw dak toe aan onderhoud of reparatie? Dan zijn onze dakdekkers u graag van dienst. Bel gratis 0800-1850 en u wordt gelijk doorverbonden met één van onze vakkundige dakdekkers uit de regio Utrecht.

Dakdekkers Utrecht

Dakdekkersbedrijf Utrecht is een dakdekkersbedrijf uit de regio Utrecht. Wij staan bekend als een vakkundig dakdekkersbedrijf.  Onze dakdekkers werken uitsluitend met gereedschap en materialen van goede kwaliteit.  wij zijn gespecialiseerd in verschillende soorten dakbedekkingen en werken zowel met platte daken als schuine daken.  Wij kunnen voor u verschillende werkzaamheden verrichten, bijvoorbeeld renovatie van uw dak, of  het plaatsen van een nieuwe dakbedekking. Ook zijn wij als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van dakisolatie.

 

U kunt gratis bellen met 0800-1850 en u komt gelijk in contact met één van onze vakmannen uit de regio Utrecht.

24 uur service dakdekker Utrecht

Heeft u een mooi dak, maar heeft u last van lekkage? Onze dakdekkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar. Een lekkage ontstaat meestal op een slecht moment, waardoor het erg belangrijk is dat uw probleem zo snel mogelijk verholpen kan worden. Wij als dakdekkersbedrijf hebben veel ervaring met het herstellen en repareren van daken, waardoor u zo snel mogelijk van uw problemen bent verholpen. Onze dakdekkers hebben veel ervaring, die advies kunnen geven hoe u lekkage in de toekomst voorkomen kunt. Heeft u lekkage of een spoedreparatie?

Wacht niet langer en bel gelijk gratis 0800-1850 en één van onze vakkundige dakdekkers komt uw probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.Daklekkage spoed | Wij repareren uw dak!

Wanneer u daklekkage heeft kunt u ons met spoed bellen, gratis 0800-1850Lekkage aan het dak kan verschillende oorzaken hebben. Wacht in ieder geval niet te lang met het herstellen van uw dak. Vaak is het zo hoe langer het dak lekt, hoe erger de schade wordt en hoger de kosten voor reparatie. Onze dakdekkers kunnen u vooraf adviseren over de schade. Je hebt namelijk ook verschillende vormen van daklekkage:

  • Daklekkage bij de opgaande gevel.
  • Daklekkage bij de afvoer.
  • Schoorsteen lekkage.
  • Onderhoudsachterstand aan het dak.

Let op: ziet u bijvoorbeeld een natte plek op het plafond, dan wil dit niet direct zeggen dat de lekkage zich daar daadwerkelijk bevindt. Door verzakking en thermische expansie/ contractie kan het zijn dat niet alles waterpas is. Hierdoor kan het geïnfiltreerde water zich verplaatsen alvorens door te lekken.

dakdekker Utrecht

U bent verzekerd van een professioneel bedrijf die goed en snel werk leveren! De aangesloten dakdekkers zijn geselecteerd op kwaliteit en service.