Vakman bestellen, gratis 0800-1850 bellen!
homeBranches › Afvoer of rioolverstopping

Afvoer of rioolverstopping

SPOED RIOLERING >> bel gratis: 0800-1850 Beste keus

Uw afvoer of uw riolering is verstopt en u heeft NU hulp nodig? 

Buitengesloten sleutel kwijt

Via onze gratis noodlijn 0800-1850 wordt u direct doorverbonden met een loodgieter of ontstopper bij u in de buurt.

Afvoer verstopt

Een verstopte afvoer kan voor veel overlast zorgen. Als het water niet meer kan weglopen dan stromen de afvalresten niet weg wat voor nare luchtjes kunnen zorgen. In veel gevallen kunt u uw gootsteen, wasbak, bad of douche niet meer gebruiken. Een verstopping kan overstroming of lekkage veroorzaken. Sommige verstopping zijn eenvoudig te voorkomen of zelf te verhelpen. Een kleine lokale verstopte afvoer zou u eventueel zelf kunnen ontstoppen, bijvoorbeeld een verstopte keukengootsteen of verstopt doucheputje. 

Rioolverstopping

Rioolverstopping kunt u het beste uitbesteden aan een loodgieter of rioleringsbedrijf. Zeker als het gaat om gevallen dat meerdere afvoeren verstopt zijn. In dat geval is het moeilijker om vast te stellen waar het probleem zich precies bevindt. Een verstopte afvoer kan ook kunnen komen door een verstopping in de riolering. Ga niet zelf aan de riolering klussen, gezien dit vaak de rioolverstopping verergerd. Bel gratis met onze rioolontstoppers 0800-1850.

0800-1850 is het enige gratis calamiteiten spoed servicenummer van Nederland die u rechtstreeks in contact brengt met een vakkundige vakman.

www.08001850.nl:  BESTE KEUS 2013! Beste vakman keuze